Hoppa till innehåll
En självklarhet som fortfarande är ett vinnande koncept – bra och god husmanskost

Restaurang Ladan startades år 2008 i Urshult och redan då var det en självklarhet att grundkonceptet skulle vara att alltid servera husmanskost åt våra gäster. Detta är något som vi än idag, mer än tolv år senare, står fast vid och brinner för!

Under de första åren var vi verksamma i Urshult, men då verksamheten 2014 befann sig i en expansionsfas samt ökning i produktion beslutade vi att starta upp och börja driva Restaurang Ladan även i Tingsryd! Idag driver vi vår verksamhet med samma koncept enbart i Tingsryd på gamla Hotellet. 

Inom kommunen har vi flera olika samarbeten, både till AMB och Idekulla skola i Ryd producerar och levererar vi lunchen som serveras. Ytterligare ett samarbete som vi har haft sedan 2015 är med TAIF, där vi driver restaurangen och serveringen i loungen under hemmamatcherna. Självklart är vi även stolta sponsorer till klubben.

Vi vill kunna erbjuda det allra bästa och därför serverar vi alltid hembakat under lunchen och till våra cateringar samt använder oss av färska råvaror. Med en varierande kost vill vi kunna ge våra gäster en så bra och god matupplevelse som möjligt!

Följ oss i vår vardag!

@restaurang.ladan
#restaurangladan